De Nubel Voedingsplanner PRO - Bestelformulier
Wat zijn goede tussendoortjes voor sporters?

Tot ongeveer een uur voor het sporten kan je een licht tussendoortje zoals een stuk fruit of een potje magere yoghurt eten. Andere interessante energiebronnen voor sporters zijn volkoren graanproducten (bijvoorbeeld een belegde boterham), (gedroogd) fruit, groenten en magere (gezoete) melkproducten. Bij intensief sporten en als de inspanning langer duurt dan 1 uur is het aan te raden om de koolhydraatreserves ook tijdens de inspanning aan te vullen. De richtlijn is om ongeveer 60 g koolhydraten per uur in te nemen. Bijvoorbeeld:1 liter dorstlesser (6 % koolhydraten), 2 grote rijpe bananen, 2 sneden wit brood met honing, confituur of stroop of koolhydraatrijke sportpreparaten zoals energierepen of koolhydraatrijke gels. Daarnaast moet een sporter ook voldoende water drinken

Bestellen - De Nubel Voedingsplanner PRO

Nieuwe prijzen

Vanaf 1 februari 2016 werden onze tarieven aangepast.
Nieuwe functionaliteiten en indexeringen zijn inbegrepen.

Er zijn drie formules mogelijk:

Als zelfstandige diëtiste kunt u een onbeperkt aantal patiënten of gebruikers aanmaken.jaarabonnement (incl. BTW)

390€Zelfstandige diëtist(e)

Als professionele gebruiker kan u meerdere invullers bestellen. De totaalprijs van het abonnement is afhankelijk van het aantal bedden maar het abonnement is onbeperkt in het aantal patiënten.

tot 350 bedden

1.000 €

tot 500 bedden

1.110 €

tot 750 bedden

1.225 €

tot 1000 bedden en meer

1.335 €

Professionele gebruiker

Vertegenwoordigt u een onderwijsinstelling dan kan u meerdere invullers bestellen. De totaalprijs van het abonnement is afhankelijk van het aantal studenten maar het abonnement is onbeperkt in het aantal patiënten.

tot 25 studenten

390 €

tot 50 studenten

500 €

tot 100 studenten

610 €

tot 150 studenten en meer

780 €

Onderwijsinstellingen