De Nubel Voedingsplanner RESTO - Bestelformulier
Hoe bewaar je vis het beste?

Verse vis bewaar je idealiter op ijs bij 0°C. De bewaartemperatuur mag zeker niet hoger zijn dan 4°C. Goed schoongemaakte vis, verpakt in folie of in een goed sluitende doos blijft in de koelkast ongeveer 24 uur goed. Laat vis in afwachting van de bereiding nooit buiten de koelkast liggen. Diepgevroren vis kan je naargelang de vissoort gedurende 3 tot 8 maanden bewaren bij maximum -18°C. Let op de houdbaarheidsdatum.

Bestellen - De Nubel Voedingsplanner RESTO

Nieuwe prijzen

Vanaf 1 februari 2016 werden onze tarieven aangepast.
Nieuwe functionaliteiten en indexeringen zijn inbegrepen.

Er zijn meerdere formules mogelijk:



Tot 10 restaurants (incl. BTW)

390€

Tot 25 restaurants (incl. BTW)

500€

Tot 50 restaurants (incl. BTW)

610€

Tot 100 restaurants (incl. BTW)

780€



Bestelformulier