De Nubel Voedingsplanner RESTO - Bestelformulier
Invriestips.

Maak kleine, platte pakketjes met zo weinig mogelijk lucht (maximaal 1 kg). Zo kan de koude sneller tot de kern doordringen en wordt ook vriesbrand vermeden. Vriesbrand ontstaat door verdamping van ijskristallen aan het oppervlak. Hierdoor worden zowel de structuur als de smaak van het product aangetast. Vries producten die al eerder bevroren zijn geweest, nooit opnieuw in. Hierdoor gaat de kwaliteit sterk achteruit en neemt de kans op een voedselvergiftiging toe. bron: www.nice-info.be

Bestellen - De Nubel Voedingsplanner RESTO

Nieuwe prijzen

Vanaf 1 februari 2016 werden onze tarieven aangepast.
Nieuwe functionaliteiten en indexeringen zijn inbegrepen.

Er zijn meerdere formules mogelijk:



Tot 10 restaurants (incl. BTW)

390€

Tot 25 restaurants (incl. BTW)

500€

Tot 50 restaurants (incl. BTW)

610€

Tot 100 restaurants (incl. BTW)

780€



Bestelformulier