Support
Gekookte groenten.

Groenten staan bekend als een belangrijke bron van vitamines. Bij het koken van groenten gaat tussen de twintig en vijftig procent van de hoeveelheid vitamines verloren. Daarom is het aan te raden groenten niet langer te verhitten dan nodig en regelmatig voor rauwkost te kiezen. Kook groenten in slechts een beetje water om te voorkomen dat te veel voedingsstoffen in het kookvocht achterblijven. bron: www.nice-info.be

Handleiding voor de Nubel Voedingsplanner

Download hier de handleiding van de Nubel Voedingsplanner in PDF-formaat.

Download hier de uitgebreide wetenschappelijke toelichting van de Belgische Voedingsmiddelentabel (2017) in PDF-formaat.


NOTA: De nutritionele samenstelling van 1400 voedingsmiddelen is beschikbaar in de 6de uitgave van de Belgische voedingsmiddelentabel.
Bestellen kan via deze link naar het bestelformulier op de website van nubel.com!!!

Handleiding voor de Nubel Voedingsplanner RESTO

Download hier de handleiding voor de Nubel Voedingsplanner RESTO in PDF-formaat.


Gezond Leven: Voedings- en Bewegingsdriehoeken

Meer informatie over de nieuwe Voedingsdriehoek op de website van Gezond Leven.

Meer informatie over de Bewegingsdriehoek op de website van Gezond Leven.


Contacteer ons

Uw vragen en/of opmerking om de Nubel Voedingsplanner te verbeteren worden ten zeerste gewaardeerd.

U kan ze overmaken aan:

Nubel vzw Eurostation - Blok II
Victor Hortaplein 40 bus 10 Lokaal 7D270
1060 Brussel

Of stuur via deze link een email met uw vragen of opmerkingen

Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.