Support
Invriezen van fruit.

Groenten zijn beter bestand tegen invriezen dan vruchten, temeer omdat we ze in het algemeen na ontdooiing door middel van koken zachter maken. Fruit eten we liever stevig en ongekookt. Vruchten worden daarom zelden geblancheerd. De door enzymen veroorzaakte bruine verkleuring van ingevroren vruchten kan worden voorkomen door ze onder te dompelen in een suikeroplossing en/of ze met ascorbinezuur (vitamine C) te behandelen. bron: www.nice-info.be

Handleiding voor de Nubel Voedingsplanner

Download hier de handleiding van de Nubel Voedingsplanner in PDF-formaat.

Download hier de uitgebreide wetenschappelijke toelichting van de Belgische Voedingsmiddelentabel (2017) in PDF-formaat.


NOTA: De nutritionele samenstelling van 1400 voedingsmiddelen is beschikbaar in de 6de uitgave van de Belgische voedingsmiddelentabel.
Bestellen kan via deze link naar het bestelformulier op de website van nubel.com!!!

Handleiding voor de Nubel Voedingsplanner RESTO

Download hier de handleiding voor de Nubel Voedingsplanner RESTO in PDF-formaat.


Gezond Leven: Voedings- en Bewegingsdriehoeken

Meer informatie over de nieuwe Voedingsdriehoek op de website van Gezond Leven.

Meer informatie over de Bewegingsdriehoek op de website van Gezond Leven.


Contacteer ons

Uw vragen en/of opmerking om de Nubel Voedingsplanner te verbeteren worden ten zeerste gewaardeerd.

U kan ze overmaken aan:

Nubel vzw Eurostation - Blok II
Victor Hortaplein 40 bus 10 Lokaal 7D270
1060 Brussel

Of stuur via deze link een email met uw vragen of opmerkingen

Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.