Registratie Voedingsplannner PRO


Tip groenten 10: bloemkool Bloemkool is rijk aan voedingsvezels, vitamine C en K en is een goede bron van kalium. Bloemkool is, in tegenstelling tot andere koolsoorten zoals savooikool, spruiten, rode en witte kool, lichter verteerbaar. Haal voor de bereiding van bloemkool, de buitenste bladeren van de kool en verwijder de stronk. Was de groente goed. Bloemkool is veelzijdig. Gekookt, verwerkt tot soep, in een salade en stoofschotels of als aperitiefhapje: bloemkool is altijd geweldig. Nog wat roosjes over? Eet ze rauw als tussendoortje. Super lekker. Een bloemkool bewaar je best op een zo koel mogelijke plek. Gekookte bloemkool bederft gauw. Hoe ouder de groente, hoe sterker de geur en de smaak. Na drie minuutjes blancheren kan je de groente ook makkelijk invriezen.

Bestelformulier - Professionals

Met onderstaand formulier kan u meerdere licenties bestellen.

* Naam Organisatie * Ondernemingsnummer * Adres * Postcode * Gemeente * E-mail * Tel * Wachtwoord * Bevestig uw wachtwoord