Bestelformulier - Gebruikers
Ik heb ''s avonds geen zin meer om te koken, wat nu?

Lekker en gezond koken hoeft niet veel tijd te kosten. Enkele aardappelen schillen en koken (in de microgolfoven gaat het nog sneller), groenten wassen en snijden en een stukje vlees of vis bakken of stomen vergt doorgaans niet meer dan een halfuurtje. Met voorgesneden (diepvries)groenten en ter variatie eens wat volkoren pasta of rijst kan het minstens even snel. Het kant-en-klare maaltijdaanbod is relatief beperkt en gaat uiteindelijk snel vervelen door het gebruik van redelijk wat zout en vaak terugkerende standaardsauzen. Wie zelf aan de slag gaat in de keuken, kan naar hartenlust variëren en combineren, bijvoorbeeld ook met allerhande kruiden en specerijen. En de afwas? Dat neemt de vaatwasser wel voor zijn rekening.

Bestelformulier - Gebruikers

Indien u een licentie wenst van de Nubel voedingsplanner dan kan u eenvoudig via onderstaand formulier uw bestelling plaatsen.
U wordt bevestigd via uw email adres.

Voor individuele gebruikers

Naam
* Voornaam
* Tel
* E-mail
* Adres
* Postcode
* Plaats
* Gebruikersnaam
* Wachtwoord
* Bevestig uw Wachtwoord
* Geboortedatum
(dd/mm/yyyy)
* Geslacht
* Lichaamslengte(m)
* Lichaamsgewicht(kg)
* Ik bestel een licentie voor een jaar - prijs 120 € BTW incl.
* Door het aanvinken van dit selectievakje verschaft u Nubel vzw. uw uitdrukkelijke en ondubbelzinnige toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens. **

** Nubel vzw. is conform de GDPR (AVG) wetgeving. Lees hierover meer in onze privacy policy.